Folka

Vi har en spennende kombinasjon av bred kunnskap og mye erfaring.

Futuria eies og driftes av 3 partnere.

Ann Kristin Støveren

Daglig leder, AD, grafisk designer, fotograf

Ann Kristin er utdannet grafisk designer og har lang erfaring som grafisk formgiver i en rekke magasiner og blader. Før hun ble en del av Futuria jobbet hun i forlagsbransjen, reklamebransjen og siden som AD i tekstilbransjen der hun jobbet med merkevarebygging hos en norsk designvirksomhet som henvendte seg til det globale markedet.

Ann Kristin har i mer enn 20 år stått foran kamera. Hun har med seg bred erfaring og en forståelse for det å bli fotografert, som hun i dag benytter i sitt arbeid bak kamera. Med sitt trente designer-øye ser hun komposisjon i publikasjonen i det hun fotograferer.

Marianne Fure Tangen

Typograf, AD, grafisk designer

Marianne er utdannet typograf og grafisk designer. Hun har lang erfaring med annonse- og layoutproduksjon i dagspresse, og har i tillegg jobbet mange år som selvstendig grafisk designer og kunsthåndverker.

Design og layout er Mariannes store styrker, og kombinasjonen av fagkunnskap, erfaring og det at hun er så kjapp gjør henne til et sikkert, men heftig kort å spille når du trenger blant annet annonser, trykksaker, logo eller noe annet som krever et boblende kreativt hode.

Jan Tore Eger-Heed

Utvikler, AD, innholdsprodusent, filmfotograf

Jan Tore har hovedansvaret for nettsider og har et våkent øye på sosiale medier for flere av våre kunder. Jan Tore er utdannet innen IT, og har mange års erfaring som utvikler og designer av nettsider og tjenester. Han har variert og lang erfaring fra ulike bransjer, og har opparbeidet en virksomhetsforståelse som er svært nyttig når vi staker ut kurs for våre kunder i ulike prosjekter.

I tillegg ligger foto og film Jan Tores hjerte nær, og han er godkjent dronepilot med ansvar for virksomhetens filmoppdrag.

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i vår personvernerklæring, og klikk innstillinger for å administrere hvilke informasjonskapsler du tillater.