Kunde

Sateba Norway

Betong og bærekraft

Sateba Norway produserer jernbanesviller, tunnelelementer og andre betongprodukter med en helheltlig tankegang basert på bærekraft, kvalitet og miljø.

Samarbeid over tid

Sateba Norway har vært kunde av oss i mange år, en virksomhet som har produsert jernbanesviller og andre betongprodukter på Hensmoen utenfor Hønefoss – helt tilbake fra tidlig 1960-tall.

Vi leverer tjenester som fotografering, grafisk design, trykksaker, dronefilm og nettsider for Sateba Norway.

Miljørapport for Sateba Norway

Miljørapporter

Sateba Norway har et stort fokus på miljø og bærekraft. Gjennomsiktighet i arbeidet, resultatene de kan vise til og målene de setter seg er samlet i en miljørapport som vi har hatt gleden av å sette sammen. Fotografering, tekstarbeid og grafisk design basert på eksisterende profil fra det internasjonale morkonsernet danner grunnlaget for en informativ og oversiktlig rapport.

Annonseproduksjon

Annonser og landingsside

I 2021 fikk Sateba Norway tildelt kontrakten for levering av tunnelelementer til den nye råvannstunnelen mellom Holsfjorden og Huseby i Oslo. Tunnelen skal sikre reservevannforsyning for hovedstadsområdet i fremtiden.

I anledning tildelingen ville Sateba Norway fremme dette budskapet, og vi produserte annonser som ble publisert i nasjonal dagspresse, samt en landingsside som ga utfyllende informasjon, film og bilder.


Video til landingsside
Vi lagde en kort dronefilm til bruk på ny landingsside som viser bygging av ny fabrikk i sin første fase. I tillegg til å være et visuelt spennende element som kontrast til tekst og informasjon, vil filmen også være et historisk dokument for virksomheten videre.

Nye nettsider

Arbeid med oppgraderte nettsider startet sommeren 2021. Satebay Norway har fra tidligere en svært enkel informasjonsside på nett, men ønsket seg en mer utfyllende nettside som viser frem deres fokus på miljø og bærekraft, i tillegg til produktdokumentasjon og kontaktinfo til ansatte.

Vi jobbet med å se på innhold, struktur, mål og mening med nettsiden, og produserte en nettside som er mer fremtidsrettet, responsiv og oversiktlig.

Tidlig skissestadie
Gjennom flere runder har vi arbeidet frem et design som er helhetlig knyttet mot profilen til Sateba sin internasjonale virksomhet, samtidig som vi løfter frem det gode, lokale innholdet.

Bilder med kontraster

Fotografering hos Sateba Norway har vi gjort i flere omganger, både produktfotografering, bilder av produksjonen, men ikke minst også virksomhetens herlige ansatte.

Det er spennende kontraster i varmen menneskene utstråler og den kalde, harde betongen de produserer. Fabrikklokalene gir fantastiske perspektiver med tanke på størrelse og forholdet mellom mennesker og maskiner.

Kontrasten mellom rå betong og blide folk
Sateba Norway har herlige ansatte som jobber med solide materialer. Kontrasten mellom blide og varme mennesker og et ganske brutalt materiale skaper spennende bilder.

Vi er avhengige av en rask og treffsikker partner på markedsføring og profilering for at vi skal nå våre ambisiøse mål, og Futuria er nettopp dette.

Lars Petter Lund – Adm. direktør, Satebay Norway AS

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i vår personvernerklæring, og klikk innstillinger for å administrere hvilke informasjonskapsler du tillater.