Teknologi og ambisjon

For en høyteknologisk og ambisiøs virksomhet har vi laget profil, filmet, fotografert og laget ny nettside integrert mot eksisterende systemer.

Om virksomheten

Den-Tech er en nytenkende virksomhet på Ringerike med stort fokus på å ligge i forkant når det gjelder nye løsninger innen dentalteknologi.

Virksomheten har hatt en rivende utvikling de siste årene, og hadde behov for en oppdatert visuell profil og ny nettside.

Et naturlig samarbeid

Samarbeidet vårt med Den-Tech gir et godt bilde på hvordan vi jobber med mange av våre kunder. Små, sporadiske oppdrag vokste seg til et tettere og mer omfattende samarbeid ettersom både tillit og kunnskap vokste – en måte å jobbe på som vi liker veldig godt, og som gir gode resultater.

Vi må vite hva våre kunder gjør, og hos Den-Tech ble dette best gjort med en omvisning i produksjonen, med god innføring i maskiner, materialer og utstyr, og hvordan de ulike produksjonsdelene henger sammen.

Ny profil

Starten på et tettere samarbeid kom til når vi startet arbeidet med ny profil for Den-Tech. Det ble jobbet frem mange ulike forslag til logo og profil, hvor man kontinuerlig silte ut og valgte varianter man syntes pekte i riktig retning.

Det ble laget en hovedlogo i ulike formater, samt underlogoer for avdelinger innad i virksomheten. Arbeidet med profilhåndbok som beskrev bruk av blant annet skrifttyper, farger og logo ble utarbeidet samtidig.

Ny nettside

Den-Tech ønsket ny nettside basert på den nye profilen. Arbeidet startet med å se på eksisterende innhold og strukturere det om noe. Den-Tech ønsket å legge opp mye av innholdet selv, og det var nødvendig å skape et fleksibelt rammeverk.

I tillegg har vi utviklet en lukket løsning for Den-Tech sine kunder, hvor de får tilgang til ordrestatus og annen relevant informasjon for pågående og avsluttede ordre. Denne løsningen er koblet direkte mot interne ordresystemer hos Den-Tech slik at kundene deres får informasjon i sanntid.

Det ble også laget film til bruk på nettsiden.

Presisjon
Roboter gjør mye av arbeidet hos Den-Tech, og en film til bruk på nettsiden viser både nivået på ambisjon og teknologi i en virksomhet som tør å være fremoverlent.

Skilt, profilering og messemateriell

Det ble vurdert flere ulike alternativer for skilting, hvor også bildene vi tok inne og ute hos virksomheten ble grunnlaget for gode skisser som viste de ulike alternativene. Dette gjorde det enklere for kunden å bestemme seg for hvilken retning de ønsket å gå i. 

Skilt ble satt opp utendørs både på siden av bygget og over inngangspartiet, i tillegg til en del intern skilting av rom og avdelinger.

Lysende ideer
Baklyste skilt basert på den nye profilen ble produsert hos en av våre gode samarbeidspartnere. Vi har tett dialog med fagfolk rundt om i utvalgte virksomheter både lokalt og nasjonalt, som gjør at vi kan levere nær sagt hva som helst av sluttprodukter hvor vi selv står for design og utforming.
Messemateriell
Messevegger, benker, rollups og annet grafisk materiell produseres enkelt og effektivt av våre grafiske ildsjeler. Den-Tech sitt materiell blir designet inne på huset, og så sendt ut til noen av våre lokale eller nasjonale samarbeidspartnere for selve produksjonen.

Fotografering

Gode bilder er viktig når man lager en nettside som skal vise virksomheten, ansatte og produksjonen. Som i andre prosjekter finner vi også her kontrastene mellom mennesker og maskiner, kalde, harde råmaterialer og varme folk som arbeider med de.

Bildene vi har tatt ble brukt både som grunnlag for å skissere skilt utvendig og innvendig, men ikke minst også til nettsiden og i annet grafisk materiale vi har produsert for Den-Tech.

Menneske og maskin
Råmaterialer, kunnskap, erfaring og håndverk bindes sammen i Den-Tech sin produksjon. Stikkord som presisjon, kvalitet og varighet står igjen når man ser hva Den-Tech leverer til sine kunder.

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i vår personvernerklæring, og klikk innstillinger for å administrere hvilke informasjonskapsler du tillater.