Kunde

Gledeshuset

Besøk nettside

Hva vi gjorde

Nettsider

Gledelig oppussing

Gledeshuset i Hønefoss ønsket en ny nettside. Vi tok oppdraget med å konkretisere ønskene inn i en nettside basert på husets opprinnelige profil som fremstår enklere, renere og identitetsbærende.

Utgangspunktet

Gledeshuset i Hønefoss hadde en nettside som de selv hadde ansvaret for å oppdatere og vedlikeholde. Som så ofte skjer når det ikke er en stødig hånd på rammene for uttrykk og innholdsproduksjon, ender man opp med en nettside som mister særpreget en god profil er ment å bære, og innholdet tenderer til å sprike i ulike retninger.

Restaurant Glederiet
Lokale råvarer i toppklasse fremheves av dyktige matnerder i stemningsfulle og lekre lokaler som tidligere huset et gammelt bakeri.

Hva vi gjorde

Vi gikk gjennom nettsiden Gledeshuset hadde og tok vare på mye bildemateriale og en del innhold. Gjennomgangen gjorde det tydelig at det var behov for å forenkle og strukturere innholdet for å få frem ønsket budskap fra folka på huset på en god måte.


Vi utviklet en enkel nettside som også ble koblet mot lokal billettportal for å automatisk hente arrangementer som skjer på huset. Målet var å redusere behovet for daglig vedlikehold av nettsiden, spesielt rundt arrangementer siden informasjonen ikke trenger å lagres på flere steder.

Resultatet

Resultatet er en kompakt og profiltro nettside med fokus på gi konkret informasjon om hva brukerne søker. Nettsiden er bygget over en responsiv plattform med Laravel i bunnen for å gi de som administrerer siden enkel tilgang på redigering, samtidig som identitet og profil ivaretas. 

Ønsker du å pusse opp nettsiden?

Ta kontakt med oss på e-post til hallo@futuria.no eller ring oss på +47 994 81 900

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i vår personvernerklæring, og klikk innstillinger for å administrere hvilke informasjonskapsler du tillater.