Kunde

Jevnaker kommune

Hva vi gjorde

Grafisk design · Foto · Trykksaker · Årsplaner

Gode tjenester for folk

For Jevnaker kommune lager vi blant annet årsplaner, trykksaker, samt fotograferer ansatte og virksomheter som brukes i profileringsarbeid.

Alt på ett sted
En årsplan er et viktig strategisk planleggingsverktøy for en barnehage, samtidig som det sikrer at foresatte og foreldre har tilgang til viktig informasjon gjennom året.

Årsplaner for barnehager

Alle de kommunale barnehagene i Jevnaker benytter våre årsplaner i sin drift gjennom året. Årsplanene er et spesialprodukt vi har utviklet over tid, som tilgjengeliggjør informasjon ut til foresatte og foreldre på en god måte, samtidig som det ivaretar mye av informasjonsplikten som hviler på de som har ansvaret for barnehagedrift.


Arbeidsgiverstrategi for Jevnaker kommune

Trykksaker og fotografering

Vi har også utarbeidet andre trykksaker for Jevnaker kommune. Fotografering av ansatte, lokale virksomheter, den flotte naturen i bygda samt sentrum av Jevnaker har også stått på dagsordenen

Har du behov for en årsplan?

Ta kontakt med oss på e-post til hallo@futuria.no eller ring oss på +47 994 81 900

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i vår personvernerklæring, og klikk innstillinger for å administrere hvilke informasjonskapsler du tillater.