Kunde

Torvet Klær

Hva vi gjorde

Foto · Visuell profil · Annonser

Lokal herremote

Profesjonelle bilder skaper blikkfang og synlighet med lokale helter i fokus.

Kvalitet og eksklusivitet
Merkevarer av kvalitet ønskes fremhevet i helhetlig bildekommunikasjon fra Torvet klær.

Klær gjennom tiår

Torvet Klær er en butikk som gjennom flere generasjoner har kledd herrer til fritid og fest. Forretningen er godt etablert på Søndre Torv i hjertet av Hønefoss, der de har holdt til i mer en 30 år. De ansatte på Torvet klær er svært dedikerte til faget sitt, og besitter en høy grad av kunnskap rundt klær og mote, konfeksjon og kundeservice.

Utfordringen

Til tross for at Torvet klær har mote av god kvalitet til en relativt høy pris, gjenspeilet ikke annonsemateriellet til forretningen dette. Det var viktig å vise seg frem i en mer innbydende og eksklusiv innpakning.

Vi skaper resultater

Futuria fikk oppdraget med å utarbeide nye idéer og skisser som ble presentert for ledelsen i virksomheten. Forretningen har gjennom mange år sponset lokal idrett og kultur, og vi ønsket å vise frem dette som noe å være stolte av. Stoppeffekten man kan få ved å bruke kjente ansikter i profilering gjorde at vi valgte å finne lokale profiler til fotografering av annonsemateriell.

Gjennom flere år hadde vi to ganger i året større fotooppdrag med flere kjente, lokale profiler, og bildene ble brukt i både annonsemateriell, i trykksaker delt ut til kunder i butikken, i tillegg til utlevering i distriktets postkasser og på nettsiden.

Større plakater og skilt ble også laget til bruk på gatebukker og inne i butikken.

Å skape en sammenheng i bildemateriellet var viktig for oss for å skape en helhet i profileringen. Torvet klær opplevde en oppsving, og deres renommé og merkevare ble betraktelig styrket. Bildene fikk stor oppmerksomhet lokalt, som førte til at noen dristet seg til å kalle det "Torvet klær-effekten".

Ønsker du å ta en prat om fotografering?

Ta kontakt med oss på e-post til hallo@futuria.no eller ring oss på +47 994 81 900

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i vår personvernerklæring, og klikk innstillinger for å administrere hvilke informasjonskapsler du tillater.