Kunde

Renox Gruppen

Besøk nettside

Miljøfokusert renhold

For miljøfokuserte Renox Gruppen har vi laget nettsider med effektiv bruk av film, samt fotografert og arbeidet frem en profilhåndbok basert på eksisterende visuell identitet.

Stafettpinnen

Det er fullt mulig å komme til oss med en eksisterende profil og få hjelp til arbeidet videre. Vi har dyktige grafiske designere og innholdsprodusenter som kan møte behov for synlighet og tilstedeværelse i flere kanaler.

Dette er tilfellet med Renox Gruppen som kom til oss i forbindelse med en reorganisering av sine virksomheter. Fra å være en mindre renholdsaktør på tidlig 2000-tall, har virksomheten vokst seg til å omfatte tre ulike avdelinger samlet under én paraply – Renox Gruppen.

Første oppgave med Renox Gruppen var å rydde litt i det grafiske og lage en profilhåndbok basert på eksisterende visuell profil.Den nye nettsiden skulle få frem gruppens fokus på miljø og bærekraft, både med tanke på arbeidssituasjonen for de ansatte og ikke minst klima. 

Det var også viktig for oppdragsgiver å vise at de er en profesjonell og ryddig aktør i en bransje som utad har et rykte på seg for at ikke alt alltid er helt på stell.

Grunnleggende arbeidsglød
Yebio Fecadu er grunnlegger og primus motor i selskapet han startet i 2003. Yebio kom alene til Norge fra Eritrea i 1978 som 17-åring, og har etter utdanning og annet arbeid skapt en virksomhet som i dag har rundt 70 ansatte og nærmere 200 faste kunder.

Hva vi gjorde

Det var tydelig behov for nye bilder for bruk på nettside og i sosiale medier. Eksisterende nettside var gammel og utdatert, med mye overflødig og repeterende innhold. Jobben vår ble å hente ut det vi kunne av kunnskap fra menneskene som jobbet i Renox Gruppen, i tillegg til å tydeliggjøre verdiene som ligger bak driften – levendegjort veldig tydelig i grunnleggeren Yebio Fecadus historie og innsatsvilje.

Profilhåndboken ble laget klar først, og så startet arbeidet med ny nettside. Vi ønsket å bruke film på nettsiden for å vise de herlige ansatte på jobb og de friskt fargede bilene som kjører rundt i distriktet.

Det ble laget totalt tre ulike nettsider, én for hver av avdelingene Ringerike Renhold og Hadeland Renhold, samt én nettside for Renox Prosjektrenhold. Avdelingene har hver sine ansvarsområder enten med tanke på nedslagsfelt geografisk, eller type renholdstjenester de utfører for kundene.

Renox Gruppen

Rent og pent

Resultatet av prosjektet med Renox Gruppen er i dag tre nettsider som alle oppfyller sin misjon – å fremheve miljøaspektet ved arbeidet som utføres i renholdsbransjen lokalt, i tillegg til å definere virksomhetene som profesjonelle og seriøse aktører som har holdt på i bransjen i mange år. Erfaring, kunnskap og profesjonalitet er nøkkelord som har vært ledestjerner gjennom prosjektet.

Veien videre med Renox Gruppen er å videreutvikle og oppdatere nettsider, ta flere bilder og mer film, samt bistå med dekór av kjøretøy og andre arbeidsoppgaver som dukker opp.

Profilbilder Renox Gruppen

Vi hjelper deg å synes, og har verktøyene som fungerer!

Ta kontakt med oss på e-post til hallo@futuria.no eller ring oss på +47 994 81 900

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i vår personvernerklæring, og klikk innstillinger for å administrere hvilke informasjonskapsler du tillater.