Kunde

Ringerike kommune

Hva vi gjorde

Grafisk design · Foto · Trykksaker · Årsplaner

Nærhet til det offentlige

Ringerike kommune ønsker å skape nærhet til sine innbyggere, og vi gjør vår del av jobben med å ta bilder av menneskene bak dørene, titlene og etatene.

Det handler om folk

Vi tenker at vår jobb handler om folk, og veldig mange jobber handler jo nettopp om folk. Det er lett å tenke at jobben som Ringerike kommune skal gjøre handler om folk, altså innbyggerne. Men noen av disse innbyggerne er jo også de du møter i kontakt med det kommunale. Og når det offentlige får et ansikt skaper det lettere relasjoner og rom for løsninger.

Vi har tatt mange portrettbilder for nærliggende kommuner, virksomheter og offentlige etater – og mye av dette er for Ringerike kommune.

Portrettbilder Ringerike kommune

Hva kommunen tilbyr

En kommune fanger så mye – tjenestene, virksomhetene, ansatte og ikke minst sluttbrukerne. Mange har sitt liv og sin hverdag i det kommunale eller i møte med de kommunale tjenestene. 


Vi har møtt de ulike etatene og virksomhetene ute i sine hverdager når vi tar bilder, og hver gang blir vi like imponert og rørt av innsatsen som legges ned i arbeidet når det offentlige møter hver og en av oss.

Ringerike kommune miljøbilder

Trenger du bilder eller film til bruk i din virksomhet?

Ta kontakt med oss på e-post til hallo@futuria.no eller ring oss på +47 994 81 900

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i vår personvernerklæring, og klikk innstillinger for å administrere hvilke informasjonskapsler du tillater.