Kunde

RAH Oslo

Hva vi gjorde

Grafisk design · Foto · Visuell profil · Trykksaker

Profilering av norsk mote

For motehuset RAH OSLO har vi arbeidet med merkevare og laget visuell profil. Vi har også jobben med kolleksjonsbilder og kataloger.

Ideen bak RAH OSLO

RAH OSLO er et firma som designer og produserer klær til henne i aldersgruppen 25 år og oppover. 

Bak virksomheten står to driftige kvinner med ulik erfaring og bakgrunn. En av dem har i en årrekke drevet klesbutikk, og kunne dermed se hva hun savnet i markedet for å møte etterspørselen. Den andre hadde et godt nettverk av produsentkontakter og lang erfaring med design av klær. Disse to samlet seg om idéen å starte egen virksomhet som ble RAH OSLO.

Utfordringen

RAH OSLO kom til oss med ønske om en logo og gode bilder til bruk på messer og i møte med kunder. Nettside og sosiale medier valgte de å håndtere selv.

I et marked preget av mange aktører er det viktig med en gjennomarbeidet merkevare og profil som gjør at man fremstår seriøs, profesjonell og med en tydelig identitet. Bilder og profil skulle snakke sammen på en måte som presenterte klærne smakfullt og relevant for målgruppen man ønsket å nå.

RAH Oslo

Stafettpinne og samarbeid

Det er ikke alltid vi trenger å gjøre hele jobben, ofte er det spennende å få bære stafettpinnen deler av veien og jobbe ut fra et godt utgangspunkt.

Til tross for at mye av merkevarearbeidet var gjort når RAH OSLO kom til oss med ønske om logo, er prosessen over tid preget av at den visuelle profilen utvikler seg i takt med virksomheten selv. Logoen vi lagde gjenspeiler trekk man finner i kolleksjonene – en ren klassisk stil.

Siden RAH OSLO startet opp har vi fotografert kolleksjoner to ganger i året. Vi designer og produserer også kataloger og plakater de har med til messer, i tillegg til annonsemateriale med bilder fra fotograferingene. Design av merkelapper og "hangtags" er det også vi som står for.

Sesongbaserte kolleksjoner krever ulike omgivelser hvor elementer som farger, tekstur, lys og tekstiler endrer seg. Da blir de enkelte oppdragene til unike og spennende prosesser hvor de gode resultatene blir til i tett samarbeid med designer og produsent som er tilstede på hver fotografering.

Blir du nysgjerrig på hva vi kan gjøre for deg?

Ta kontakt med oss på e-post til hallo@futuria.no eller ring oss på +47 994 81 900

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i vår personvernerklæring, og klikk innstillinger for å administrere hvilke informasjonskapsler du tillater.