Kortreiste kjøkken

Virksomhet med lang historie innen trevare fornyer seg og satser på skreddersydde kjøkken.

Historien

Nybo kjøkken er leverandør av moderne kvalitetskjøkken til en pris som passer de fleste. Virksomheten holder til på Tyristrand utenfor Hønefoss, og har historie helt tilbake til 1953, da første generasjon Tangen – Leif Tangen, startet møbelproduksjon i en nedlagt trevarefabrikk.

Noen husker kanskje veggseksjonen "Veggen de Lux" – produsert på Tyristrand i møbelfabrikken til Leif Tangen.

Gjennom ytterligere to generasjoner har virksomheten fornyet seg, først med produksjon av kjøkkenfronter fra sent 1970-tall, til i dag hvor Nybo kjøkken leverer komplette kjøkken i et stort antall varianter og utførelser – alltid spesialtilpasset kundens ønsker og mål.

Stemningsskapende bakgrunnsfilmer
På Nybo kjøkkens nettside har vi brukt film som stemningsskapende bakgrunnselementer og til å vise produktegenskaper for noen tilbehørsprodukter.

Utfordringen

Nybo kjøkken kom til oss med ønske om å se på merkevare og profilering for et mer helhetlig uttrykk, samt nettside for å vise frem produktene.

Arbeidet med merkevaren var essensielt for å kunne møte et marked som for mange var representert av kjøkkenleverandører med høyt volum og lave priser.

Nært og personlig

Vi startet med merkevarearbeid og fornying av visuell profil, samtidig som vi laget ny nettside. Kjernen i Nybo kjøkken er det nære og personlige, fornuftige priser og stort utvalg. Montering av kjøkken ute hos kunde sikrer et godt og varig resultat, og det fritar kunden fra arbeid. 

Tryggheten som skapes ved at Nybo kjøkken er en lokal, solid virksomhet med en svært løsningsorientert innstilling er nok avgjørende for at produksjonen stadig økes og kundene strømmer til.

Samarbeid over tid

Samarbeid med en kunde over tid skaper tillit og solid kjennskap til kundens virksomhet. Dette gjør at selve arbeidet får rom til å utvikle seg naturlig, og nye muligheter åpner seg når man lar samarbeidet få utvikle seg.

Foto har vært en stor del av arbeidet for Nybo kjøkken, både ute hos kundene med ferdig monterte kjøkken, av de ansatte på jobb og i produksjon og i visningslokalene på Tyristrand.

Nettsidene er relansert på ny plattform for å fremheve utvalget av kjøkkenmodeller og sikre en mobilvennlig nettside som er fleksibel og er med å tydeliggjøre identiteten til Nybo kjøkken som merkevare.

Vi er også ansvarlige for Nybo kjøkken sine kanaler i sosiale medier, samt at vi har annonseproduksjon i lokal og regional presse, katalogproduksjon, skilting, foliering av kjøretøy som brukes i montering og levering.

Trenger du en oppfrisket profil eller logo?

Ta kontakt med oss på e-post til hallo@futuria.no eller ring oss på +47 994 81 900

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i vår personvernerklæring, og klikk innstillinger for å administrere hvilke informasjonskapsler du tillater.