Kunde

Avonova Ringerike Rehabilitering

Besøk nettside

Hva vi gjorde

Nettsider

Rehabilitering i eventyrskogen

Avonova Ringerike Rehabilitering fikk ny nettside for å lettere nå ut til sine pasienter og brukere.

Utfordringen

Avonova Ringerike Rehabilitering ligger fantastisk plassert på naturskjønne Helgelandsmoen på Ringerike. Rehabiliteringsinstitusjonen har holdt til på området i mange år under flere navn, og opplevde tidligere at pasienter og brukere ikke så lett fant informasjonen de søkte.

Foto: Jarran Flokkmann for Avonova Ringerike Rehabilitering

Løsningen

Futuria har produsert en enkel, informativ og lettnavigert nettside med fokus på godt strukturert informasjon. Nettsiden er bygget på moderne plattform med responsivt design og en backend som er lett å administrere for de ansatte ved institusjonen.

Målet var å kunne tilby brukere å pasienter aktuell informasjon på en enkel måte, og det har vi lykkes med takket være godt samarbeid med en kunde som visste hva de ønsket å formidle. 

Futuria sin rolle har blant annet vært å tydeliggjøre hvordan man presenterer informasjonen man ønsket å formidle på en god måte, og lage et brukervennlig system for administrasjon og en lettnavigert og oversiktlig nettside som gir besøkende en god opplevelse.Foto øverst på siden: Jarran Flokkmann for Avonova Ringerike Rehabilitering


Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i vår personvernerklæring, og klikk innstillinger for å administrere hvilke informasjonskapsler du tillater.