Kunde

Viken Fylkeskommune

Hva vi gjorde

Foto · Film & drone

Unge lovende

Foto, informasjonsfilm og kinoreklame for å presentere studieprogrammene og nye Ringerike videregående skole.

Boblende glede

Til tross for en studietid preget av pandemi og restriksjoner fant vi elevene ved Ringerike videregående skole i ekstase over nytt bygg og nye muligheter. Pedagoger såvel som elever var sprekkeferdige av stolthet over fasilitetene de fikk bruke daglig.

Skolen kom til oss med et ønske om en informasjonsfilm for å presentere studieprogrammene ut mot nye potensielle elever, i tillegg til at de ønsket stillbilder til bruk internt, på nettside og i profilering av skolen.

Ringerike videregående skole

Ungdommelig iver

Det var umulig å ikke la seg prege av energien elevene viser i skolehverdagen sin. Informasjonsfilmen er ment å gi et lite innblikk i de dynamiske, energiske og ganske tettpakkede dagene de unge menneskene møter. 

Det var viktig for ledelsen ved skolen at det var elevene som skulle synes og høres – at fokuset skulle være på hvordan man opplever det å ha læringshverdagen ved Ringerike videregående skole.

Har du lyst å lage film?

Ta kontakt med oss på e-post til hallo@futuria.no eller ring oss på +47 994 81 900

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i vår personvernerklæring, og klikk innstillinger for å administrere hvilke informasjonskapsler du tillater.