Hva vi gjør

Annonser

Vi har lang erfaring innen annonseproduksjon i ulike kanaler, enten det er gjennom nasjonal og regional dagspresse, sosiale medier eller nettsider.

Alle formater
Vi lager annonser i alle formater, både på trykk og på digitale flater.

Tradisjonelt eller nytenkende

Annonser er en kommunikasjonsform som har som mål å påvirke mottakeren, akkurat som det meste annen kommunikasjon. 

En god annonse søker å påvirke mottakeren til å kjøpe et produkt eller en tjeneste, eller for å informere eller forsøke å endre adferd i en bestemt retning.

Annonsespråk, både visuelt og verbalt er et eget fag. Det krever erfaring og kunnskap om hva som faktisk fungerer for å skape slagkraftige annonser.

Vi har lang erfaring i å produsere annonsemateriell i alle slags formater og utforminger, både på trykt materiell og til digitale flater. Våre gode designere viderefører din virksomhets profil i annonsemateriellet på en god måte – en effektiv form for merkevarebygging.

Riksdekkende aviser
Vi har god erfaring med annonsering i riksdekkende aviser. En god plan og riktig materiell kan være med å løfte en merkevare eller et produkt frem i lyset på en måte når det vises frem i en av de store avisene eller magasinene.

Samarbeid og strategi

La oss ta jobben med annonseringsstrategi og utforming. Vi har et stort nettverk innen nasjonal- og lokalpresse, og finner gode løsninger både på trykk og digitalt.

En langsiktig annonsestrategi alene kan være et effektivt virkemiddel for å øke synlighet og salg på en kostnadseffektiv måte. Avisannonsering er velprøvd og treffer bredt, men man skal være oppmerksom på at målgruppen man treffer med ren papirannonsering har endret seg.

I kombinasjon med digital annonsering på ulike plattformer er allikevel trykte annonser i aviser og magasiner et skarpt tilskudd til en markedsføringsstrategi. Vi vet hva som virker og hvordan vi skal få frem budskapet ditt på en god måte.

Lokal presse
Det lokale markedet er for mange aktører en svært viktig arena å synes på. Vi har lang erfaring og mye kunnskap om selve annonseringen, men også om det lokale markedet, og kan dele med oss av hva vi vet fungerer for å hjelpe deg til et bedre resultat.

Lyst å vise deg frem? La oss ta en annonseprat!

Ta kontakt med oss på e-post til hallo@futuria.no eller ring oss på +47 994 81 900

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i vår personvernerklæring, og klikk innstillinger for å administrere hvilke informasjonskapsler du tillater.