Hva vi gjør

Film & drone

Levende bilder er et tilgjengelig og effektivt virkemiddel for å skape engasjerende og fengende løsninger i mange ulike kanaler.

Perspektiv
Dronefilm kan gi storslåtte bilder av landskap og arkitektur, og fremhever perspektiver som er vanskelig å vise med tradisjonelle bilder.

Skap engasjement

Levende bilder skaper atmosfære og dynamikk – et effektivt virkemiddel for å få frem ditt budskap. Stillbilder og foto er en nødvendighet, levende bilder løfter det ytterligere.

Vår erfaring spenner fra helt enkle filmklipp brukt på nettsider, til større prosjekter som omfatter dronefilm og historiefortelling i et lengre perspektiv

Film til bruk på nettsider
Nettsider får et mer dynamisk og interessant uttrykk med film, og brukes både som stemningsskapende element eller mer fremtredende når man skal formidle et budskap.

Bruksområder

Vi leverer film og dronefilm til flere ulike bruksområder. Kanskje ønsker du deg noen stemningsfulle filmklipp til nettsiden din, eller en dynamisk og effektiv film til sosiale medier? Vi kan hjelpe deg! 

Vår kunnskap om merkevarebygging gjør film til et strategisk valg som i veldig mange tilfeller overgår hva man får til med stillbilder og tekst alene.

Informasjonsfilm
Teknologi og uttrykksmåter som tidligere var svært kostbare er nå tilgjengelig for langt flere – og til en pris som fungerer for de fleste. Vi har mulighetene til å fortelle din historie med en kvalitet som løfter budskapet ditt frem på en god måte.

Hva venter du på? La oss lage film!

Ta kontakt med oss på e-post til hallo@futuria.no eller ring oss på +47 994 81 900

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i vår personvernerklæring, og klikk innstillinger for å administrere hvilke informasjonskapsler du tillater.