Hva vi gjør

Foto

Gode bilder er kraftige virkemidler når du kommuniserer.
Godt fotoarbeid krever erfaring og kunnskap om både folk og teknikk.

Når bildet blir en del av historien

De fleste kunder har behov for gode bilder til bruk i sin virksomhet, både på trykk og på nett. Vi har fotograf på huset med kompetanse og tverrfaglig erfaring som sikrer kort vei fra fotografering til ferdig produkt. 

Hos oss får du bilder som fungerer på tvers av flater kombinert med tekst og øvrig profil takket være innsikt i hvordan bildene skal brukes, en tanke vi har med oss gjennom hele prosessen.

Vi har bred erfaring med fotografering av mennesker, produkter, industri, eksteriør og interiør. Ofte reiser vi ut til kundene for å fange bedriftens essens i form av for eksempel de ansatte i arbeid.

Å kunne se for seg bildene i en større sammenheng og vite hvordan de skal brukes er med å skape en stor merverdi for kunden. Kombinasjonen av designer og fotograf er en kjempefordel!

—Ann Kristin Støveren, grafisk designer & fotograf, Futuria
Fotostudio
Vi har et stort fotostudio midt i Hønefoss sentrum med alle fasiliteter.

Fotostudio

Vi har fleksible fasiliteter

Midt i Hønefoss sentrum har vi stort fotostudio med muligheter for alle typer fotografering. Her kan du komme med dine produkter og få flotte produktbilder, klær for foto både på dukke eller modeller, portrettbilder og gruppebilder.

Portrettbilder

Mange gruer seg for å bli fotografert. Det vi oftest får tilbakemelding om i etterkant er at det gikk fint, at det ikke var så skummelt som de hadde fryktet. 

For oss er trygghet viktig – at den som portretteres føler seg sikker på at de får vist frem sin beste side. Vår fotograf har lang erfaring foran kamera og har dermed en unik kunnskap rundt det å få folk til å gi sitt beste når de skal portretteres.

Mer enn 20-års erfaring foran kamera har gitt meg en forståelse for det å bli fotografert som jeg bruker i arbeidet mitt når jeg fotograferer andre. Jeg kan gi tips og råd som får de som skal fotograferes til å slappe av og senke skuldrene.

—Ann Kristin Støveren, fotograf, Futuria

Produktfotografering

Vi har alle fasiliteter til å ta profesjonelle produktbilder i vårt fotostudio. Vi tar blant annet bilder til nettbutikker for både produsenter og butikker. 

360-graders visning av produkter leverer vi også, både som film og bilder, alternativt pakker vi sakene og reiser ut til kunde og tar bilder der.

Trenger du en fotograf? Snakk med oss!

Ta kontakt med oss på e-post til hallo@futuria.no eller ring oss på +47 994 81 900

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i vår personvernerklæring, og klikk innstillinger for å administrere hvilke informasjonskapsler du tillater.