Hva vi gjør

Grafisk design

Kunsten er å arrangere bilder og tekst for å kommunisere et budskap og samtidig skape forståelse for hva man ønsker å si.

Kommunikasjon i tekst og bilder
Erfaringen og kunnskapen som kreves for å kunne bygge et godt grafisk design fra bunnen av, som kommuniserer slik det skal og skaper den rette opplevelsen for leseren er noe vi i Futuria har, og som ikke kommer av seg selv.

Å formidle et budskap effektivt

Grafisk design er et kreativt område innenfor visuell kommunikasjon som omfatter tilrettelegging og utforming av mange ulike produkter som for eksempel bøker, bokomslag, aviser, tidsskrifter, magasiner, foldere, annonser, nettsider skilt, emballasje, profiler for bedrifter, design av logoer og mye mer.

Når vi jobber med grafisk design er vi en formidler av et budskap mellom flere parter – en oppdragsgiver og mottageren av budskapet. For at budskapet til oppdragsgiver skal nå frem på best mulig måte, kreves det kunnskap og innsikt i hvordan man effektivt sammenstiller bilder, tekst, profil og grafiske elementer til en helhet som får frem hva du vil si. 


Fag og kunnskap

Gjennom grafisk design brukes vår fagkunnskap om typografi, farger, toner, linjer, komposisjon, leseretning og så videre, som virkemidler for å nå fram med budskapet.

I dette arbeidet bruker vi kreativitet og estetisk sans, samtidig som vi alltid prøver å tenke nytt. Vi har en analytisk og strategisk tilnærming til arbeidet i tillegg til den kreative biten, for innhold og hvordan det presenteres må like mye formes av målbare momenter som kreative innspill. 

Fagkunnskap og kreativitet går hånd i hånd, og er sjelden på topp alene.

Grafisk design

Trenger du hjelp med innhold og layout?

Ta kontakt med oss på e-post til hallo@futuria.no eller ring oss på +47 994 81 900

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i vår personvernerklæring, og klikk innstillinger for å administrere hvilke informasjonskapsler du tillater.