Hva vi gjør

Plakater, bannere & skilt

Synlighet er viktig også i større formater. La oss hjelpe deg med skilt, messemateriell og plakater.

Messemateriell

Vi designer og leverer messemateriell som rollups, plakater, bannere, messevegger og -disker i alle mulige formater. Vi har erfaring med materiell for ulike bransjer og behov, og finner alltid en løsning på selv de mest utfordrende profileringsutfordringene.

Messevegger
Vi leverer alt av messemateriell fra store messevegger og disker til trykksaker som kataloger og brosjyrer som kunder kan få med seg. Velg alt fra én leverandør og opplev helhet og sammenheng for merkevaren din.
Rollups og messemateriell

Større formater

Vi utformer design til plakater, bannere og skilt i samarbeid med deg som kunde. Å videreføre din profil er alltid viktig også på disse produktene for å sikre at virksomheten din fremstår helhetlig og profesjonell.

Noen av våre kunder har behov for store lysskilt for å synliggjøre seg i både lys og mørke, mens andre ønsker hjelp til mindre skilting innendørs. Om du har behov for stort eller smått, ta kontakt så finner vi løsninger som passer hos dere.

Vi produserer skilt i alle størrelser, utførelser og formater. En gjennomarbeidet profil videreføres flott i et større skilt utendørs, og skaper helhet når skiltingen er gjennomført innendørs. Vi lager også folie til vinduer og dører, alt i virksomhetens profil.
Skilt inne og ute
Bannere er en rimelig og svært effektiv måte å vise seg frem på ute i arbeid. Vi leverer mange byggeplass-bannere og bannere med midlertidige budskap som for eksempel til festivaler og arrangementer. Bruk også bannere til reklame i større formater og opplev en bedre respons.

Behov for banner, skilt eller messemateriell?

Ta kontakt med oss på e-post til hallo@futuria.no eller ring oss på +47 994 81 900

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i vår personvernerklæring, og klikk innstillinger for å administrere hvilke informasjonskapsler du tillater.