Hva vi gjør

Trykksaker

Vi hjelper deg med hva det skulle være av trykt materiale.

Rapporter, kataloger og flyers
En stor del av vår arbeidshverdag går med til å lage trykksaker. Til tross for vår digitale hverdag er det fortsatt stort behov for trykte ord og bilder på papir.

Kom til oss med behov og innspill!
Vi har kunnskap og innsikt til å utforme og produsere hva det skulle være av grafisk materiell.

—Marianne Fure Tangen, typograf og grafisk designer

Uante muligheter

Et ord på papir skal ikke undervurderes, det kan ikke skrolles forbi eller sveipes til høyre eller venstre. Man må forholde seg til det. 

I en hverdag preget av digitalt innhold i mange kanaler, kan det virke nesten bakstrebersk eller revolusjonært å ha fokus på en trykksak. Vi ser allikevel at en stor del av vårt arbeid ligger i å utforme grafisk materiell til forskjellig bruk. 

I Futuria er vi så heldige å ha vår egen typograf som gir oss en faglig tyngde som setter kurs og hjelper i mye av arbeidet vi utfører – både digitalt og på trykk.

Lite, men viktig
Et visittkort er fortsatt gangbar valuta når man knytter til seg nye kontakter. La oss bruke faget vårt til å forme og produsere ditt neste visittkort.

Fra det helt enkle...

Trenger du visittkort, flyers, brevark eller konvolutter? 

Det fikser vi selvsagt!

Kanskje vil du at vi skal se på annet materiale du har i virksomheten din også? Kanskje trenger du å knytte inn andre tjenester? Hva med nye bilder til markedsmateriell? En film til nettsiden og sosiale medier? Skritt for skritt kan vi lage markedsmateriell som kan åpne opp for muligheter du ikke visste du trengte ved at vi utnytter kompetansen vi allerede har på huset til å videreutvikle merkevaren din ytterligere.

...til det mer omfattende

For mange av våre kunder lager vi større kataloger, brosjyrer, årsplaner og -rapporter. Jo mer informasjon du skal formidle, jo mer krevende blir jobben å holde den røde tråden synlig, levende og styrende for arbeidet. Dette er kunnskap som våre fagfolk sitter på, og som gjør at du kan stole på at resultatet blir vellykket og tilgjengelig for mottagerne.

Å formidle noe omfattende
Å formidle en stor mengde informasjon krever struktur, fagkunnskap og evne til å sette seg inn i perspektiv til både oppdragsgiver og leser. Vi har kunder som kommer tilbake år etter år for å produsere nye trykksaker, oppdatere innhold i eksisterende produksjoner og drodle frem nye ideer med oss.

Og størst av alt...

Trenger du noe svært? Altså noe digert? Et skilt, messevegger eller kjempestore plakater eller bannere?

Da skal du se her, vi leverer det du trenger, tilpasset dine ønsker og behov.

Trykksaker i alle former og fasonger

Trykk deg frem til en prat om trykksaker!

Ta kontakt med oss på e-post til hallo@futuria.no eller ring oss på +47 994 81 900

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i vår personvernerklæring, og klikk innstillinger for å administrere hvilke informasjonskapsler du tillater.