Hva vi gjør

Visuell profil

En visuell profil er med å definere hvordan du skal kommunisere visuelt.
Dette er retningslinjer som skaper helhetlig uttrykk rettet mot din målgruppe.

Blanke ark
Vi liker å starte med blanke ark og utforske ulike retninger før vi lander på en profil. Med Nybo kjøkken har vi laget en profil som dekker alle virksomhetens behov, fra visittkort til foliering av biler.

Identitet i form og farge

Visuell identitet handler om hvordan din virksomhet ser ut for dine kunder. 

En tydelig visuell profil bestående av logo, farger, typografi og andre grafiske elementer viser hva du vil formidle og hvordan du vil oppfattes. Den visuelle identiteten handler om alt en virksomhet står for og alt den ønsker å formidle.

Vi kan forstå den visuelle identiteten som designdelen av merkevarebygging, som til syvende og sist er en svært viktig del av hvordan du skal nå din målgruppe – det må være tydelig hvem du er.

Et utgangspunkt
Du kan komme til oss med en logo og farger du allerede har, og vi jobber med dette for å lage en profilhåndbok som beskriver hvordan din profil skal brukes i kommunikasjon utad.

En del av noe større

En visuell profil er en del av en større og mer helhetlig tanke om hvem du er for dine kunder. Du kommer et godt stykke på vei med en visuell profil alene, men å sette seg ned sammen med oss og virkelig undersøke hva din virksomhet står for, hvilke verdier som er viktige i arbeidet deres og hvordan dere ønsker å fremstå – ja det er da man kan finne en rød tråd å følge som skaper mye større verdi i det lange løp.


Og da er vi over på merkevarebygging og konseptutvikling, et langsiktig arbeid som bygges sten for sten på vei mot målet å skape tilhørighet hos dine kunder, og engasjere med ditt budskap.


Visuell profil

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i vår personvernerklæring, og klikk innstillinger for å administrere hvilke informasjonskapsler du tillater.